Srijeda, 27 Ožujak 2024 08:04

U Golobrdcima će se u subotu, 13. 04. 2024. održati Nogometni kviz u organizaciji Nogometnog kluba Parasan

GOLOBRDCI - Nogometni klub Parasan iz Golobrdaca je krajem prošle godine organizirao svoj prvi Nogometni kviz, a koji je zapravo poslužio kao pilot projekt  i okupio  je nekoliko ekipa. Tada su prvo mjesto osvojili Marko Iličić i Stjepan Prpić. Sada su pripremili još bolje natjecanje koje će se održati u subotu, 13. travnja 2024. u Mjesnom domu u Golobrdcima. 

Sve o novom kvizu objavili su i na svojoj službenoj klupskoj facebook stranici :

"Nakon uspješno provedenog pilot projekta koji je okupio nekoliko ekipa, a čije smo pozitivne recenzije uzeli kao dobar znak – odlučili smo krenuti u ovu priču i organizirati prvi Nogometni kviz u Golobrdcima. Povedi svoju ekipu i pokažite svoje znanje u Nogometnom kvizu, a glavna nagrada je zaista sportska i dovoljan razlog za doći! 200,00 eura + gajba piva i dvije butelje Jakobović vina.

Druga nagrada je večera u krčmi Stari Fenjeri i bon od 40 eura. Treća nagrada je možda i najslađa, četiri porcije odličnih ćevapa i gajba piva odmah na mjestu događaja. Svoju ekipu od maksimalno četiri člana možeš prijaviti uz kotizaciju od 30 eura, a ženske ekipe imaju pravo sudjelovanja bez kotizacije!

Sve informacije možete pronaći na plakatu, a važno je istaknuti kako će se tijekom kviza održavati i tombola čije ćemo nagrade naknadno otkriti. Kviz će se održati 13. travnja u Mjesnom domu Golobrdci s početkom u 18 sati. Uz dobro sportsko druženje tijekom kviza, tu je i bogata ponuda hrane i pića po promotivnim cijenama."

Pročitano 146 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 27 Ožujak 2024 09:14