Petak, 10 Svi 2024 16:13

Pripreme za proslavu 50 godina Nogometnog kluba "Croatia" Mihaljevci u punom su jeku

MIHALJEVCI - Vrijedni članovi Nogometnog kluba Croatia ovih su dana uredili fasadu svog sportskog objekta kako bi u novom i svježem ruhu dočekao 30. svibanj, odnosno dan kada će biti središnja proslava pola stoljeća mihaljevačkog kluba. Fasada je obojana u boje hrvatske zastave, a Pismoslikarska radnja "Reklam", vlasnika Marijana Grbca izradila je i postavila novi natpis i grb kluba.

U četvrtak, 30. svibnja 2024. godine cjelodnevnim programom održat će se obilježavanjeproslava 50. godina postojanja Nogometnog kluba Croatia Mihaljevci. Središnje slavlje će započeti svečanom sjednicom Skupštine kluba u Gradskom kazalištu Požega u 10,00 sati i predstavljanjem monografije „Pola stoljeća Nogometnog kluba Croatia Mihaljevci“. Tada će biti dodijeljena i priznanja zaslužnim članovima Croatie. Klupsku monografiju napisali su i pripremili autori Drago Adžić i Jurica Bešlić, a u tisak ide nakon posljednjeg kola aktualne sezone 2023./2024. koje je na rasporedu 09. lipnja kada Croatia u 5. kolu Lige za prvaka 1. ŽNL na svom Grabovcu dočekuje Dinamo (Rajsavac). 

Drugi dio proslave održat će se istog dana, u četvrtak, 30. svibnja na nogometnom igralištu u Mihaljevcima. U 14,00 sati Konjogojstvena udruga „Vallis Aurea“ će kraj nogometnog igrališta iza zapadne tribine Stadiona Grabovac imati izložbu konja te vožnju kočijom i zapregom za posjetitelje. 

U 14,30 sati igrat će se utakmica između Ženskog nogometnog kluba Slavonija Požega i ŽNK Mikanovci.

U 17,00 sati seniori Croatie igrat će protiv momčadi sastavljene od nekadašnjeg prvoligaša NK Kamen Ingrad (Velika), za koju bi trebali nastupiti : Antun Andričević, Marijan Bakula, Nevio Berdi, Dalibor Bognar, Damir Bognar, Tomislav Božić, Mate Brajković, Goran Brkić, Mario Darmopil, Radoslav Gusić, Mislav Karoglan, Zoran Zekić, Sergej Jakirović, Ivo Smoje, Edin Mujčin, Oliver Hrmić, Branko Sadilek, Mile Pavelić, Joško Popović, Krunoslav Rendulić, Ninoslav Parmaković, Braslav Ostojić, Krešimir Brkić, Petar Tomić i Srđan Lakić.

U 19,00 sati je svečana večera. Nakon toga od 21,00 sat klub organizira veliki koncert Tamburaškog sastava "Slavonske Lole" na igralištu Grabovac, a od 23,30 sati fešta će se nastaviti uz grupu "Prestige". 

Uprava Nogometnog kluba Croatia na čelu s predsjednikom Draženom Franjićem poziva sve na ovaj veliki događaj u četvrtak, 30. svibnja na stadionu Grabovac u Mihaljevcima. Ulaznice su već u prodaji, cijena ulaznice je 10 eura u pretprodaji, te 15 eura na dan koncerta.

U pretprodaji se ulaznice mogu kupiti na stadionu za vrijeme odigravanja domaćih utakmica Croatie (nedjelja, 12. 05. u 17,45 sati : Croatia - Kaptol, nedjelja, 26. 05. u 18,00 sati : Croatia - BSK Buk) kao i u Požegi, u Caffe bar Vanilla i  Caffe baru Drag star (u sklopu benzinske postaje Petrol)Sve informacije se mogu dobiti i na brojeve mobitela : 091 7677 609 (Tomislav) i 095 8668 786 (Dražen). 

U ponedjeljak, 20. svibnja 2024. s početkom u 20,30 sati u emisiji Sport Plus na Slavonskobrodskoj televiziji program obilježavanja velikog klupskog jubileja kao i sve aktualnosti iz ove sezone kod novinara i urednika Josipa Šebalja predstavit će član uprave Croatie Drago Adžić i kapetan Božidar Banović. 

Pročitano 389 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 15 Svi 2024 10:14