Petak, 19 Lipanj 2015 02:00

Pobjede kadeta i juniora ŠNK Slavonije na kraju prvenstva

POŽEGA - U posljednjem 26. kolu kadeti i juniori Slavonije iz Požege trebali su ugostiti Livadu-Željezničar iz Slavonskog Broda koji nisu došli te su susreti registrirani sa po 3:0 za kadete i juniore Slavonije.

Također u sklopu 26. kola juniori Slavije iz Pleternice u derbi susretu ugostili su prvoplasirane juniore Osijeka i ostvarili uvjerljivu pobjedu s 3:0, te na najbolji način završili prvenstvo osvojivši odlično četvrto mjesto.

Pogotke za izvrsne Pleterničane postigli su Starčević i Mikić po 1, uz jedan auto-gol. Juniori Slavije za malo su osvojili treće mjesto, te su ostali „kratki“ za samo dva boda za juniorima Višnjevca.

Slavija je u 26 utakmica: 17 pobijedila, 3 odigrala neodlučeno, i doživjela 6 poraza, te osvojila 54 boda, uz odličnu gol-razliku: 83:32.

Zato zaslužuju sve pohvale. Kadeti Slavije protiv vršnjaka iz Osijeka uvjerljivo su poraženi s 3:0, te osvojili solidno deveto mjesto, u jakoj konkurenciji. U 26 utakmica: 8 su pobijedili, 6 odigrali neodlučeno, i doživjeli 12 poraza, uz gol-razliku 45:63.

U odgođenim utakmicama kadeti i juniori Slavonije gostovali su kod Graničara iz Županje.

Kadeti Slavonije su uvjerljivo slavili s 4:0, pogocima Lojbera 2, Grgića i Banića po 1.

Tako su kadeti Slavonije završili prvenstvo na odličnom trećem mjestu, iza prvaka Hypo Limača iz Osijeka i drugoplasiranog Osijeka. Iz 26 utakmica: 21 su pobijedili, i doživjeli samo 5 poraza, te osvojili 63 boda, uz odličnu gol-razliku 84:27.

Zato naša čestitka igračima i trenerima Marijanu Bakuli, Krešimiru Brkiću i Ninoslavu Parmakovića koji su osim kadeta vodili i juniore.

Juniori Slavonije protiv vršnjaka iz Županje također su uvjerljivo pobijedili s 5:0, pogocima Markovića 2, Jakeševića, Grbeša i Smojvira po 1.

Tako su juniori Slavonije osvojili vrlo dobro šesto mjesto s 47 bodova, koliko je imala i peta Livada-Željezničar iz Slavonskog Broda, uz bolju gol-razliku.

U 26 utakmica: 14 su pobijedili, 5 odigrali neodlučeno, i doživjeli 7 poraza, uz vrlo dobru gol-razliku 61:43.

 

Pripremio : Jozo Brezicki

 

 

 

Pročitano 1428 puta