Petak, 11 Rujan 2015 02:00

Pobjede mlađih i starijih pionira Slavonije u Vukovaru

POŽEGA - Krenulo je prvenstvo 1. Kvalitetne nogometne lige mladeži.

Kod juniora i kadeta natječe se 14 ekipa, a našu županiju predstavljaju Slavonija iz Požege i Slavija iz Pleternice, kao i prethodne sezone.

U 1. kolu juniori Slavonije ugostili su aktualne prvake Osijek i uvjerljivo poraženi s 4:0.

Kadeti Slavonije protiv kadeta Osijeka su poraženi s 3:1. Jedini pogodak postigao je Smojvir.

Juniori Slavije su imali lakši zadatak jer su ugostili slabiju Šokadiju novaka u ligi i ostvarili uvjerljivu pobjedu sa 6:1. Pogotke za Slaviju su postigli: Roberto Bognar 2, Mikić 2, Solić 1 i auto-gol.

Kadeti Slavije također su uvjerljivo slavili protiv istog protivnika sa 7:1. Pogotke su postigli: Šinko i T. Martinović po 2, M. Martinović, Itrak i Bajić po 1.

Također je startalo prvenstvo i za starije i mlađe pionire.

Nastupa 12 ekipa. Našu županiju predstavljaju Slavonija, Slavija i Hajduk iz Pakraca.

Stariji pioniri Slavonije gostovali su kod Vukovara 1991 i uvjerljivo slavili s 0:4. Pogotke su postigli: Ronaldo Hodak 2, Soldo i Skeledžić po 1.

Mlađi pioniri Slavonije su protiv vršnjaka iz Vukovara također slavili s 0:3. Pogotke su postigli: Ivanešić 2 i Križanac 1.

Stariji pioniri Slavije iz Pleternice su gostovali kod Livade Željezničara iz Slav. Broda i odigrali neodlučeno 2:2. Pogotke su postigli: Mušković i Mikić.

Mlađi pioniri Slavije su uvjerljivo svladani s 11:0.

Stariji pioniri Hajduka iz Pakraca ugostili su Đakovo-Croatiju i ostvarili uvjerljivu pobjedu s čak 14:0. Pogotke su postigli: odlični Keč 5, Filip Vuić 3, Matija Vuić i Kelemen po 2, Grubišić i Pjerabon po 1.

Mlađi pioniri Hajduka protiv istog protivnika su pobijedili s 4:2. Pogotke su postigli: Šugić, Milošević, Benković i Gurdon po 1.

 

Pripremio : Jozo Brezicki 

Pročitano 1516 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 11 Rujan 2015 09:56