Petak, 25 Rujan 2015 02:00

Uvjerljive pobjede juniora i kadeta Slavonije u 3. kolu Kvalitetne lige mladeži

POŽEGA - Proteklog vikenda odigrano je 3. kolo u Kvalitetnoj ligi mladeži Slavonije i Baranje u kojoj se natječu četiri mlađe uzrasne kategorije požeške Slavonije. 

U 3. kolu juniori Slavonije iz Požege ugostili su NAŠK iz Našica i uvjerljivo slavili s 10:2, te ostvarili drugu uzastopnu pobjedu. Pogotke su postigli: Smojvir 3, Banić i Nović po 2, Karačić, Puntarić i Matić po 1.

Kadeti Slavonije protiv NAŠK-a iz Našica uvjerljivo su pobijedili s 4:1, te došli do druge pobjede. Pogotke su postigli: odlični Smojvir 3 i Majetić 1.

Juniori Slavije iz Pleternice ugostili su Belišće i sigurno su slavili sa 7:0. Pogotke su postigli: Mikić 3, R. Bognar, Starčević, Terzić i Solić po 1.

Kadeti Slavije slavili su protiv istog protivnika s 2:0, te došli do treće pobjede. Pogotke su postigli: Šinko i M. Martinović po 1.

U 3. kolu stariji pioniri Slavonije gostovali su kod Livade-Željezničara iz Slav. Broda i odigrali neodlučeno 2:2. Pogotke su postigli: Čuljak i Jambrešić po 1.

Mlađi pioniri Slavonije su protiv vršnjaka iz Slav. Broda također su odigrali neodlučeno 0:0, protiv favoriziranog domaćina, gdje su u odličnoj predstavi bili bliži pobjedi.

Stariji pioniri Slavije iz Pleternice gostovali su kod jake Cibalije iz Vinkovaca i uz solidan otpor minimalno poraženi s 2:1. Jedini pogodak postigao je Mikić.

Mlađi pioniri Slavije uvjerljivo su svladani od kvalitetnijih Vinkovčana s 15:0.

Stariji pioniri Hajduka iz Pakraca ugostili su Marsoniju iz Slav. Broda i ostvarili uvjerljivu pobjedu s 4:0, te došli do treće pobjede. Pogotke su postigli: ponovno odlični Filip Vuić 2, Kelemen i Grgić po 1.

Mlađi pioniri Hajduka protiv istog protivnika su poraženi s 3:1. Jedini pogodak je postigao Kolar.

 

Pripremio : Jozo Brezicki 

Pročitano 1549 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 25 Rujan 2015 10:29