Četvrtak, 01 Listopad 2015 02:00

Croatia dočekuje Dinamo u 6. kolu 1. ŽNL

POŽEGA - U 6. kolu 1. Županijske nogometne lige na rasporedu je gradski derbi u kojem se sastaju Croatia i Dinamo (Vidovci). Utakmica se igra u nedjelju, 04. listopada u 16,00 sati na Igralištu Grabovac u Mihaljevcima.

Za razliku od prošle sezone kada je Dinamo osvojio prvo mjesto, a Croatia završila na pretposljednjem, jedanaestom mjestu sada su pozicije potpuno različite. Croatia je nakon pet odigranih kola lider prvenstva sa 12 bodova dok su Vidovčani trenutno posljednji sa 2 boda koliko ima i pretposljednji Kaptol.

Zbog toga će susret na Grabovcu sigurno biti zanimljiv i neizvjestan jer su bodovi prijeko potrebni i jednima i drugima.  

U nedjelju se sastaju i BSK Buk - Kaptol, Mladost - Sloga i Papuk - Tim osvježenje. 

Dvije utakmice 6. kola će se odigrati u subotu, 03. listopada s početkom u 16,00 sati. Požega na svom Igralištu na Sportsko - rekreacijskom centru dočekuje Slaven (Gradac) dok će u Jakšiću u isto vrijeme igrati Jakšić i Kutjevo.

 

U 2. Županijskoj nogometnoj ligi sve utakmice 6. kola odigrat će se u nedjelju, 04. listopada u 16,00 sati. 

Lipa (Stara Lipa) ide na teško gostovanje u Dobrovac, a ostali parovi su : Croatia (Donja Obrijež) - Hrvatski dragovoljac (Drenovac), Graničar (Zagrađe) - Sulkovci, Kamen (Vetovo) - Lipik 1925 i Omladinac (Čaglin) - Dinamo (Rajsavac).

 

U 3. Županijskoj nogometnoj ligi narednog vikenda se također igraju utakmice 6. prvenstvenog kola. 

Nogometaši Parasan (Golobrdci) u nedjelju, 04. listopada s početkom u 16,00 sati na svom Igralištu pod selom dočekuju Slavoniju (Prekopakra). 

U isto vrijeme igraju i Ovčare - Eminovci te Poljana - Graničar (Bučje). 

U subotu, 03. listopada se sastaju Jovača (Marino selo) - Dinamo (Badljevina). U 6. kolu slobodan je BSK (Biškupci). 

 

Pročitano 1589 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 01 Listopad 2015 10:07