Subota, 27 Veljača 2016 01:00

Vallisice pružile dobar otpor drugoj ekipi zagrebačke Mladosti u 14. kolu 1. B. lige

POŽEGA - Odbojkašice ŽOK Vallis Aurea odigrale su danas u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc protiv HAOK Mladost II prvenstvenu utakmicu 14. kola 1. B. Nacionalne odbojkaške lige Sjever. 

Iako su Vallisice poražene rezultatom 1:3 (17:25, 21:25, 25:22, 20:25) u setovima pružile su odličan otpor kvalitetnijim Zagrepčankama koje su drugoplasirana ekipa lige. Požežanke su Mladost na parketu držale punih 95 minuta. 

Za prvu ekipu ŽOK Vallis Aurea igrale su Marija Nekić, Samantha Krstanović, Helena Matanović, Eva Stapić, Katarina Horvatavić, Anamarija Soldo, Aleandra Jukičić, Ines Barukčić, Petra Skukan, Ivana Nekić, Martina Pilaš, Dora Janković i Monika Soldo.

Vodila ih je trenerica Ana Đurčević Paukner koja je poslije utakmice izjavila : "moje igračice pokazale su jako dobru i kvalitetnu igru što rezultat i pokazuje. Izgubili smo ali protiv Mladosti koja je druga na tablici.Uspjeli smo im i uzeti jedan set. Moram pohvaliti cure jer su pokazale odličnu i pametnu igru, borbenost i nisu se predale niti nakon 2:0 u setovima nego su baš tada pokazale agresivnost i uzele treći set. Nažalost malo nam je nedostajalo više iskustva i koncentracije u četvrtom setu. Sljedeći vikend nam dolazi Varaždin s kojim ne bi trebali imati problema ako nastavimo igrati u ovakom ritmu."

U sljedećem, 15. kolu požeške odbojkašice će opet igrati pred svojom publikom, a protivnik će im biti šestoplasirana ekipa lige OK Varaždin Volley koja ima 16 bodova. Utakmica se igra u nedjelju, 06. ožujka s početkom u 16,00 sati. 

Na pripremnom turniru OK Olimpika održanom 06. veljače ŽOK Vallis Aurea je osvojio 3. mjesto dok je OK Varaždin završio na 4. mjestu. Vallisice su tada bile bolje od Varaždinki i u međusobnom susretu. 

Druga ekipa ŽOK Vallis Aurea sutra u 5. kolu doigravanja za poredak od 7. - 12. mjesta Slavonske odbojkaške lige gostuje u Donjem Miholjcu. 

Pročitano 2269 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 07 Ožujak 2016 11:29