Ponedjeljak, 19 Lipanj 2023 13:12

Ekipa SRU "Živim sport" Slavonski Brod osvojila 8. Međunarodni odbojkaški turnir u organizaciji SRU Papuk Velika

POŽEGA - U Sportskoj dvorani Tomislav Pirc u subotu, 17. 06. 2023. od 9,00 do 19,00 sati održan je 8. Međunarodni odbojkaški turnir u organizaciji SRU Papuk Velika pod nazivom "Žene u najboljim godinama".

Nastupilo je 8 ženskih rekreativnih ekipa, a prvo mjesto osvojila je Sportsko rekreativna udruga "Živim sport" iz Slavonskog Broda koja je u finalu bila bolja od ekipe ROU "Srcem za odbojku" iz Tuzle. Treće mjesto osvojila je ekipa "Legice" Osijek, a četvrto Nova Gradiška.

Još su sudjelovale ekipe SRU Papuk Velika, K ROL Split, Top sport Vukovar i Victoria Vukovar. Turnir je otvorio pročelnik općine Velika Valentin Raguž, a nazočan je bio i glavni tajnik Požeškog športskog saveza Željko Mitrović.

Istog dana u organizaciji SRU Papuk Velika održan je i muški međunarodni turnir pod nazivom "Muškarci u najboljim godinama". Nastupile su 4 ekipe koje su također bile na otvorenju u Požegi, a svoje natjecanje su imale u Sportskoj dvorani Osnovne škole Ivan Goran Kovačić u Velikoj. 

Prvo mjesto osvojila je ekipa Lege Osijek, drugo ROU "Srcem za odbojku" Tuzla, treće "Ostat ću mlad" Slavonski Brod, a četvrto K ROL Split. 

Dodjela medalja i zahvalnica bila je na kraju oba turnira u Domu u Radovancima gdje su ekipe nastavile druženje uz večeru i svirce, a pridružio im se i načelnik općine Velika Robert Hofman. 

Pročitano 881 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 19 Lipanj 2023 14:15