Utorak, 05 Travanj 2016 02:00

Ivan Dujmović i Luka Kovačević najbolji na stolnoteniskom kadetskom prvenstvu regije Slavonija Zapad

POŽEGA - U nedjelju 03. travnja Stolnoteniski klub Požega je u dvorani Tomislav Pirc bio domaćin kadetima Slavonske regije zapad koji su nastupili na kvalifikacijskom natjecanju za plasman na pojedinačno prvenstvo Hrvatske.

Nastupili su igrači iz STK Graničara (Slavonsi Brod), Obrtničke škole Brod, STK Kutine, STK Brestovca i dva kadeta Požege Ivan Dujmović i Luka Kovačević.

Nakon razigravanja u grupama kadeti Požege opravdali su ulogu favorita te nastavili natjecanje kao pobjednici grupa.

U polufinalnim mečevima Luka Kovačević je pobijedio Filipa Resanovića iz STK Graničara rezultatom 3:0, a Ivan Dujmović je rezultatom 3:1 pobijedio Ivana Markanjevića iz STK Brestovca.

U požeškom finalu nakon uzbudljivog i kvalitetnog meča Ivan Dujmović je pobijedio Luku Kovačevića rezultatom 3:0. Ovim plasmanom u finale turnira kadeti Požege su se nakon ekipnog plasmana krajem prošle godine, plasirali i na pojedinačno PH koje će se održati u Malinskoj od 22. - 24. travnja.

U jakoj konkurenciji puno većih i bogatijih klubova, kadeti Požege se nadaju dobrim igrama i rezultatima.

Idući vikend juniori STK Požege nastupaju u Slav. Brodu na Kvalifikacijskom natjecanju za plasman na juniorsko pojedinačno Prvenstvo Hrvatske.

Prva ekipa STK Požega u nedjelju, 10. travnja u SD Tomislav Pirc igra posljednja dva susreta 2. Hrvatske stolnoteniske lige Slavonija Zapad protiv Virovitice i Bjelovara.

Druga ekipa Požege nastupa u Slavonskom Brodu na zadnjem turniru 3. Hrvatske stolnoteniske lige. 

 

Pročitano 2614 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 05 Travanj 2016 09:58