Srijeda, 11 Siječanj 2017 01:00

Prijedlozi za najbolje sportaše grada Požege u 2016. godini

POŽEGA - Požeški športski savez će i ove godine proglasiti najbolje športaše, športašice i športske udruge Grada Požege za 2016. godinu, te dodijeliti Trofej Požeškog športskog saveza za dostignuća u športu jednoj udruzi i jednom pojedincu. 

Kako bi imali potpuni uvid u stanje športa u Gradu molimo Vas da nam hitno a najkasnije do 23. siječnja 2017. godine dostavite svoje prijedloge sa rezultatima za najbolje športaše, športašice i udruge i to za kategorije:

 

NAJBOLJA ŠPORTSKA MUŠKA UDRUGA

NAJBOLJA ŠPORTSKA ŽENSKA UDRUGA

NAJBOLJA ŠPORTSKA UDRUGA OSOBA SA INVALIDITETOM

NABOLJI POJEDINAC SENIOR I SENIORKA

NAJBOLJI POJEDINAC ŠPORTAŠ OSOBA SA INVALIDITETOM

NAJBOLJI JUNIOR I JUNIORKA

NAJBOLJI KADET I KADETKINJA

TRENERI

NAGRADA ZA FAIR PLAY

 

Isto tako Vas molimo ako u svojoj udruzi imate mlade perspektivne športaše koje bi trebalo nagraditi da nam date svoje prijedloge. Prijedloge sa slikama športaša (digitalni oblik) treba dostaviti u prostorije Požeškog športskog saveza ili na adresu: POŽEŠKI ŠPORTSKI SAVEZ, Dr. Franje Tuđmana 4, 34000 Požega te na našu email adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Sve udruge članice Saveza su do kraja siječnja također obvezne dostaviti Financijsko izvješće i Izvješće o radu za 2016. godinu.

Pročitano 1746 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 11 Siječanj 2017 13:41