Četvrtak, 16 Veljača 2017 01:00

Redovna godišnja sjednica Skupštine Sportske zajednice Požeško - slavonske županije održat će se u subotu,18. veljače u 11,00 sati

POŽEGA - Redovna godišnja sjednica Skupštine Sportske zajednice Požeško - slavonske županije održat će se u subotu, 18. veljače 2017. u 11,00 sati u prostorijama Hrvatske gospodarske komore u Požegi (Vukovarska 8). 

Skupštinu Sportske zajednice Požeško - slavonske županije čine delegati Županijskog nogometnog saveza, Županijskog kuglačkog saveza, Županijskog košarkaškog saveza, Županijskog rukometnog saveza, Županijskog ribolovnog saveza, Školskog sportskog saveza PSŽ i tri delegata pridruženih članica. 

Na dnevnom redu nove sjednice je izvor dva dopredsjednika Zajednice, imenovanje Natječajne komisije za izbor novog tajnika, izmjena Statuta Zajednice i javni poziv za programe iz sredstava za sport po stukovnim Savezima temeljem odluke Skupštine Požeško - slavonske zajednice za 2017. godinu. 

Na dnevnom redu više nije analiza izvršenja programa po Ugovorima iz 2016. godine, raspisivanje natječaja za izbor tajnika te usvajanje Pravilnika o radu. Te teme su bile na dnevnom redu odgođene sjednice koja se trebala održati 04. veljače.

Izvršni odbor Požeškog športskog saveza na svojoj posljednjoj sjednici održanoj u ponedjeljak, 23. siječnja 2017. donio je odluku da Požeški športski savez podnese zamolbu sa svom potrebnom dokumentacijom za prijem u članstvo Sportske zajednice Požeško - slavonske županije koja je prije nosila naziv Zajednica sportskih saveza i udruga Požeško - slavonske županije.

Požeški športski savez kao najveći Savez na području Požeško - slavonske zajednice nikada u prošlosti nije bio član te zajednice.

Pročitano 1389 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 21 Veljača 2017 12:23