Ponedjeljak, 15 Ožujak 2021 09:07

HPD Gojzerica organizirala 4. Obiteljski izlet – Dan grada Požege – Grgurevo – 14. 03. 2021.

POŽEGA - Poštujući sve mjere i propise vezane za pandemiju, planinari Hrvatskog planinarskog društva Gojzerica Požega obilježili su Dan grada Požege na sebi svojstven način (unutar društva i prijatelja). Organizirali su dvije staze po 25 planinara (OBITELJSKA I PLANINARSKA) i tako poveli u obližnje gorje točno 50 planinara.

Nije ovo bilo ni blizu prošlogodišnjem broju posjetitelja, kada je Požeška gora bila preplavljena sa 550 planinar iz cijele Republike Hrvatske.

- ”Dokazali smo da je Obiteljski izlet preživio unatoč svim nedaćama i trenutnoj situaciji, obilježavajući na ovaj način 4. Obiteljski izlet povodom Dana grada Požege”, dodao je predsjednik društva i glavni organizator ovog tradicionalnog izleta Višeslav Turković.

Planinarsku stazu pohodili su uglavnom planinari iz društva, dok je ona druga koju su vodili Ivica Šnajder i Ana Kesić bila namijenjena prijateljima planinarima iz HPD Bršljan-Jankovac Osijek i drugim gostima. Izlet je protekao u dobrom raspoloženju na obje staze i svi su se sretno vratili kućama prije najavljene kiše.

U ”Gojzerici” sljedeće godine očekuju puno bolju situaciju i veći broj posjetitelja. Živi i sretni bili, pa se vidjeli do godine!

Pročitano 733 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 15 Ožujak 2021 09:16