Ponedjeljak, 19 Srpanj 2021 08:40

Ronilački klub Požega organizirao tečaj ronjenja u Požegi i Kraljevici

POŽEGA/ KRALJEVICA - Ronilački klub Požega je po prvi put od svog osnivanja organizirao tečaj ronjenja zahvaljujući tome što u Klubu napokon imaju vlastitog instruktora ronjenja.

Na tečaju koji je trajao tjedan dana, sudjelovalo je 12 osoba i svi su oni članovi Ronilačkog kluba Požega. Tečaj je obuhvatio teorijska znanja,vježbe u bazenu, završni ispit znanja i praktični dio koji je odrađen na moru u Kraljevici.

 - "Ovim tečajem polaznici su stekli početnu kategoriju R1 s kojom mogu roniti do 20 metara u pratnji veće kategorije. U ovoj grupi je posebno simpatično bilo što smo imali nekoliko očeva i sinova koju su zajedno polazili tečaj i u konačnici zajedno i položili" - izjavio je instruktor ronjenja Zdenko Oroz koji ujedno zahvaljuje KPA Marsonia i KPA Adria na suradnji i velikoj podršci.

Nakon dodjela diploma i breveta ronioci nastavljaju s radom u klubu...a već je krenula edukacija za sljedeću grupu. Cilj je osnažiti klub s članstvom i imati što više ronilačkih aktivnosti,  edukacija,eko akcija ali i ronjenja za osobno zadovoljstvo.

Pročitano 707 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 19 Srpanj 2021 08:48