Utorak, 05 Listopad 2021 09:34

Osam mladih članova Stolnoteniskog kluba Požega nastupilo na "Brod-openu 2021"

SLAVONSKI BROD - Proteklog vikenda u Slavonskom Brodu održan je stolnoteniski turnir "Brod Open - 2021" za najmlađe natjecatelje, a na kojemu je sudjelovalo 95 igrača i igračica iz deset klubova s područja slavonske regije. Stolnoteniski klub Požega se predstavio sa 8 igrača i imao predstavnike u svim uzrasnim kategorijama. 

Ivan Smiljanić igrao je u dvije dobne skupine te je osvojio 1. i 2. mjesto čime je dokazao da se naporan rad i svakodnevni trening isplati. 

Nera Vujasinović natjecala se u kategoriji Najmlađih kadetkinja te je osvojila 3. mjesto. U istoj kategoriji natjecala se i Matija Josipović koja je u zanimljivoj i napetoj utakmici bila malo slabija od svoje protivnice te je tako ostala bez medalje završivši na 5. mjestu. Nika Bunjevac također se natjecala u kategoriji Najmlađe kadetkinje te završila na 9. mjestu.

Još jednu požešku stolnotenisačicu je jedan korak dijelio od medalje, a to je Laura Ambruš, ona se natjecala u kategoriji Mlađe kadetkinje te je zauzela 5. mjesto. Na turniru je s mladim članovima STK Požega bila njihova trenerica Nikolina Raguž.  

Pročitano 354 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 07 Listopad 2021 10:17