Srijeda, 11 Veljača 2015 01:00

Pobjede stolnotenisačica i stolnotenisača Požege

OSIJEK / ČAZMA / VIROVITICA / SLAVONSKI BROD - Igračice i igrači Stolnoteniskog kluba Požega imali su iznimno rezultatski dobar prošli vikend. Sve tri ekipe STK Požega igrale su u gostima. 

Stolnotenisačice su u sklopu 1. Hrvatske stolnoteniske lige - istok nastupile u okviru 8. kola u Osijeku kod ekipe STK Vodovod.

U neizvjesnom meču igračice Požege su izborile značajnu pobjedu rezultatom 3:4.

Najbolja u ekipi Požege bila je Nikolina Raguž koja je ostvarila dvije pobjede, a Ljiljana Miletić jednu što je uz pobjedu u paru bilo dovoljno za prvu pobjedu ekipe Požege u 1. Hrvatskoj ligi

Nikolina Raguž s omjerom pobjeda i poraza 8:3 ima četvrti pojedinačni skor lige.

Muška ekipa STK Požege u 13. i 14. kolu 2. Hrvatske lige nastupila je u Virovitici i Čazmi.

U Virovitici je izborena nešto lakša pobjeda rezultatom 5:2 dok je s ekipom Čazme o pobjedniku odlučivao posljednji, sedmi meč kojim je ekipa Požege izborila pobjedu rezultatom 3:4.

Na ovaj način stolnotenisači Požege zadržali su realne šanse za ponovno osvajanje prvog mjesta i nastup u kvalifikacijama za prvu ligu. 

Ekipa STK Požege 2 koja nastupa u 3. ligi na četvrtom turniru u Slavonskom Brodu ostvarila je odličan rezultat pobjedama protiv ekipe Strmca 2 (4:3) i Posavca (4:2), dok su protiv OŠB veterana vjerojatnog prvaka lige izgubili tek u sedmom meču rezultatom 3:4.

Za ekipu Požege 2 u seniorskoj konkurenciji nastupaju Miroslav Kovačević (senior), te kadeti Luka Kovačević, Ivan Dujmović i Andrej Samarđić.

Pročitano 1672 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 11 Veljača 2015 08:42