Ponedjeljak, 20 Prosinac 2021 08:45

Mladi stolnotenisač Požege Ivan Smiljanić treći na turniru TOP 16 najboljih najmlađih kadeta Hrvatske

OSIJEK - U organizaciji STK Vodovod u Osijeku se protekog vikenda igrao Top 16 za najmlađe kadetkinje i najmlađe kadete. U konkurenciji najmlađih kadeta prvo mjesto osvojio je Nikola Jurić (Marathon) s omjerom 6-1. Isti učinak imao je i drugoplasirani Matija Zohil (Pula), a treće mjesto osvojio je Ivan Smiljanić (Požega) s 5-2.

Na ovaj turnir pozvano je 16 igrača koji su najbolje rangirani na listi Hrvatskog stolnoteniskog saveza. Član Stolnoteniskog kluba Požege Ivan Smiljanić ostvario je odlične rezultate u 2021. godini, a na ovom turniru je ostvario 5 pobjeda i 2 poraza od nešto starijih natjecatelja.

Ovo je najbolji rezultat nekog mladog požeškog stolnotenisača u posljednjih 30 godina, a to je i najbolja potvrda da se i rad s mladima u STK Požega podigao na jedan viši nivo. 

Kod najmlađih kadetkinja najbolja je bila Loreta Mandić (Šibenik) sa šest pobjeda i porazom. Drugo mjesto osvojila je Zara Babić Poljak (Opatija 08) (5-2), a isti učinak imala je i trećeplasirana Karla Ivčić (Sveti Jakov Jadranovo).

 

Pročitano 605 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 20 Prosinac 2021 12:12