Ponedjeljak, 24 Listopad 2022 09:05

Na 1. Turniru olimpijskih nada u gađanju zračnim oružjem u organizaciji Streljačkog kluba Požega nastupilo 115 strijelaca

POŽEGA - U subotu, 22. 10. 2022. u organizaciji Streljačkog kluba “Požega” i pod pokroviteljstvom Grada Požege održan je 1. Turnir Olimpijskih nada u gađanju zračnim oružjem.

Nastupili su strijelci iz 22 streljačka kluba od Zadra do Vukovara. Natjecanje je održano u maloj dvorani sportske dvorane “Tomislav Pirc”, zbog velikog broja prijavljenih trajalo je od 8,00 do 21,00 sat. Natjecalo se 115 strijelaca, što je najveći broj prijavljenih na ovakvim natjecanjima.

Natjecanje je otvorio zamjenik gradonačelnika dr.sc. Borislav Miličević koji je pozdravio natjecatelje te iz zaželio dobrodošlicu u grad Požegu, kao i dobre rezultate na natjecanju. Medalje pobjednicima dodijelila je direktorica streljačke reprezentacije gospođa Jasminka Francki Biondi.

- „Natjecanje je završilo u 21 sat, postignuti rezultati su na zavidnom nivou ako se uzme u obzir da je ovo sami početak sezone. Ovim putem Streljački klub “Požega” zahvaljuje se svima koji su pomogli u organizaciji ovoga natjecanja.“ – poručio je trener i predsjednik Streljačkog kluba Požega Petar Bosanac.

Pročitano 286 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 24 Listopad 2022 12:01