Utorak, 29 Studeni 2022 08:53

Planinarska zabava i praćenje Hrvatske na Svjetskom prvenstvu članova HPD "Sokolovac" Požega u Planinarskom domu "Lapjak"

VELIKA - Nakon brojnih radnih akcija uređivanja, čišćenja i održavanja Planinarskog doma "Lapjak" u Velikoj, proteklog vikenda planinari su održali dva zanimljiva druženja u svome prostoru. U petak je bio na rasporedu događaj koji se već ustalio kod planinara općenito takozvani "Pinklec party" odnosno zabava.

Tom prilikom vrijedne planinarke i planinari su pripremili brojne gastro delicije te poznata i probrana pića ovoga kraja. Na bogatom stolu se moglo pronaći od čvaraka, kobasica, sireva pa sve do domaćih kolača. Uz dobru hranu tu se nalazila i vrhunska kapljica koja je godila svim nepcima.

Kako zabava ne bi prošla bez žive glazbe za tu prigodnu vrijedni planinar Damir Devčić pripremio je svoje instrumente gitaru i harmoniku koje su cijelu večer bile zadužene za odličnu atmosferu. Uz smijeh, pjesmu i ples društvo je ostalo do sitnih noćnih sati.

Nedelja je bila predodređena na praćenje nogometne utakmice na Svjetskom prvenstvu u Kataru gdje su se sastale Hrvatska i Kanada. Vruće i užarene atmosfere nije ne dostajalo kao ni pjesme koja je potekla nakon pobjede naše nogometne reprezentacije. Još jednom su planinari pokazali da osim hodanja vole dobro društvo i zabavu te pozivaju sve ljude dobre volje da im se pridruže.

Pročitano 94 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 29 Studeni 2022 08:58