Utorak, 02 Svi 2023 14:32

Stolnoteniski klub Požega pobjednik regionalne kadetske Lige prvaka – Luka Budimir najbolji igrač

POŽEGA / BJELOVAR - Regionalna liga prvaka regije za kadete održana je jučer u Požegi, u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc. Domaćin i organizator je bio Stolnoteniski klub Požega  koji je ugostio najbolje plasirane klubove: STK Bjelovar, STK Pitomača i STK Graničar (Slavonski Brod). 

Požeški klub predstavljali su Nera Vujasinović, Luka Budimir i Ivan Smiljanić. Uvjerljivom pobjedom protiv sve tri ekipe STK Požega je nakon duge pauze i velikog broja godina ponovo na pobjedničkom postolju. Također, treba napomenuti da je Luka Budimir od 22 odigrane utakmice izgubio samo 3, te je tako postao najbolji kadet naše regije.

Klinci i najmlađi kadeti odigrali su Regionalni TOP 8 u Požegi te za djevojčice u Virovitici. Najmlađa kadetkinja Eva Josipović, pod vodstvom iskusne trenerice Ljiljane Miletić, u Virovitici je osvojila drugo mjesto. Vito Horvat u skupini Klinci osvojio je treće mjesto dok je u skupini najmlađih kadeta četvrti bio Ivano Špehar, a Mato Ivčetić šesti.

Iz požeškog kluba su zahvalili trenerima Nikolini, Zlatku i Robertu na vodstvu najmlađih te članovima kluba i roditeljima na pomoći oko organizacije ovih natjecanja. 

(rva.hr)

Pročitano 310 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 02 Svi 2023 14:40