Ponedjeljak, 10 Srpanj 2023 16:29

Važna obavijest roditeljima polaznika Škole plivanja

POŽEGA - Na Gradskim bazenima danas je bio prvi dan obuke u Školi plivanja u organizaciji Požeškog športskog saveza. Kako je bilo nekoliko neubičajenih situacija tijekom prvog dana učitelji Škole plivanja mole roditelje da se u narednim danima drže propisanih pravila. 

1. Dijete se mora ostaviti kod učitelja u čiju je skupinu upisano. Nekoliko djece je ostavljeno, a za neke je nakon provjere utvrđeno i da uopće nisu upisana u Školu plivanja proteklog vikenda. Radi se od djeci od 6, 7, 8. godina i uz to još neplivačima čiji su roditelji ostavili dijete i napustili kompleks Gradskih bazena. Danas su učitelji radili i s tom djecom ali od sutra (utorak, 11. srpnja) toga više nema, već će biti pozvane nadležne institucije. Zbog toga molimo da se takve stvari više ne događaju. 

2. Upisi su završili i nema više upisa tijekom obuke. Dijete mora biti na popisu, svi koji još nisu predali potpisanu suglasnost o upisu djeteta u Školu plivanja moraju to napraviti do kraja ovog tjedna. 

3. Nakon što je prije svakog sata obuke dijete prozvano od strane učitelja s njegova popisa tada roditelj može otići s mjesta prozivke (prvenstveno se ovo odnosi na najmanju djecu odnosno skupine neplivača). 

Svih ovih godina roditelji su bili jedan veliki vjetar u leđa oko provedbe naše Škole plivanja, a nadamo se da će tako biti i ove godine i to već od sutrašnjeg dana. Unaprijed Vam se zahvaljujemo na budućoj korektnoj suradnji. 

 

Pročitano 533 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 10 Srpanj 2023 16:56