Ponedjeljak, 24 Srpanj 2023 13:58

Članovi Ronilačkog kluba Požege na stažnom ronjenju u Dive Centru u Vodicama

VODICE - Ljetne mjesece ronioci itekako koriste ili za eko akcije ili za stažna ronjenja. Proteklog vikenda je dio ekipe bio u Vodicama gdje su članovi Ronilačkog kluba Požege došli na ronjenje u tamošnji Dive Centar.

Sedam članova ronilačkog kluba Požega i dio njihovih obitelji turističkim brodom obišli su u dva dana 4 različite lokacije i odradili 4 dubinska zarona do 20 metara, dva Discovery zarona i 4 zarona na manjoj dubini (do 10 metara). Ronili su na potopljeni brod PLAVI JADRAN u blizini otoka Prvića (u blizina naselja Šepurine), na tzv. zidu otoka Sokol i u blizini svjetionika kod otoka Sestrice.

Svi zaroni prošli su u najboljem redu, članovi su izrazili zadovoljstvo i uvjetima i viđenim na navedenim lokacijama kao i suradnji s voditeljima ronjenja Stipicom Birinom i Davorom Markovićem

Svoje iskustvo u ronjenju obogatili su Dalibor, Matija i Marija Ivanović, Emanuel Marković, Vladimir Petošić, Martina Makarević i dr .Ivan Domagoj Drmić.

Trenutno je u tijeku i tečaj za ronioce, a svi zainteresirani mogu se javiti Zdenku Orozu, predsjedniku kluba i instruktoru ronjenja u ljetnim prostorijama kluba na Gradskim bazenima u Požegi.

Pročitano 277 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 08 Kolovoz 2023 09:06