Ponedjeljak, 28 Kolovoz 2023 13:46

Članovi KPS Vallis Aurea nastupili na državnom prvenstvu u praktičnom streljaštvu

OSIJEK - Protekog vikenda (26. i 27. 08.) na streljani Pampas u Osijeku održano je državno prvenstvo u praktičnom streljaštvu na kojem su nastupila i četiri člana Kluba praktičnog streljaštva Vallis Aurea iz Požege.

Trojici požeških strijelaca to je bio prvi nastup na državnom prvenstvu. Za KPS Vallis Aurea Požega pucali su Krešimir Matoš, Josip Petrić, Stanko Dragičević i Luka Obradović. Svi su se natjecali u najbrojnijoj kategoriji produkcija. Ukupno je bilo preko 80 natjecatelja, a u kategoriji produkcija, natjecalo se 50 natjecatelja i natjecateljica.

Luka Obradović zauzeo je odlično 17 mjesto dok je Krešo Matoš, s najbolje otpucanim natjecanjem do sada, završio je na 33 mjestu. Dobro pucanje na prvom državnom imao je Josip Petrić koj je zauzeo 41 mjesto, a Stanko Dragičević je opreznim pristupom i uz probleme sa zastojima došao do 49 mjesta.

- " Puno je prostora za napredak i kad otvaranjem streljane, popravimo uvjete treninga, rezultat će biti puno bolji. Zbog ozljede se nisam natjecao ove godine, ali uskoro se vraćam treninzima i natjecanjima. Na kraju se želim zahvaliti organizatorima iz Osijeka jer su napravili deset zahtjevnih i zanimljivih stageva u stvarno vrućem tjednu kap i našim strijelcima jer su izdržali pucati 6 sati po visokim temperaturama te Mateji Proučil na odličnim slikama. Sezona još nije gotova, treninzi i natjecanja se nastavljaju" - rekao je predsjednik KPS Vallis Aurea Robert Međugorac.

Pročitano 641 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 28 Kolovoz 2023 13:55