Utorak, 05 Rujan 2023 11:36

Udruga za sport i rekreaciju "Tvornica sporta" krenula s treninzima - Upisi su u tijeku!

POŽEGA - Udruga za sport i rekreaciju TVORNICA SPORTA iz Požege već 13. godinu zaredom otvara svoja vrata kako djeci, tako i svim odraslim osobama Požege i okolice.

U svom jedinstvenom programu DJEČJA SPORTSKA IGRAONICA & UNIVERZALNA SPORTSKA ŠKOLA, koji je namijenjen djeci od 3 do 7 godina, stručni tim kineziologa i odgojitelja s iskustvom, nastoji planiranim i programiranim aktivnostima približiti djeci svijet sporta (gimnastika, atletika, nogomet, rukomet, košarka, odbojka, elementi borilačkih sportova, poligoni prepreka...) i na kreativan način, prvenstveno kroz igru, približiti ga našim najmlađim sugrađanima.

Treninzi se održavaju od rujna do lipnja, 2 x tjedno, utorkom i četvrtkom od 17 do 18 sati u dvorani Sokol. Nadalje,već punih 10 godina i svake pedagoške godine od listopada do svibnja Tvornica sporta provodi i svoj skraćeni sportski program za koji je dobila pozitivno stručno mišljenje Agencije za odgoj i obrazovanje kao i Suglasnost tadašnjeg Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Na osnovu toga Udruga je dobila i Rješenja i potrebitu Suglasnost i lokalne zajednice, te ovaj skraćeni sportski program za djecu predškolskog uzrasta od 3 do 7 godina već 10 godina provodi i u Dječjem vrtiću Požega (Cvjetna livada), kao i zadnjih nekoliko godina u novom vrtiću (Rudinska).

Trenutno s djecom rade magistri kineziologije Dario Pisker i Filip Kojanović, te odgojitelj predškolske djece Goran Katušić. Za odrasle članove trenutno se provode dva programa, a to su AEROBIK i HIIT (High Intensity Interval Training).

Ovi dinamični i kreativni programi pomoći će vam u nadasve opuštenoj atmosferi, prvenstveno poboljšati vašu opću kondiciju, smanjenjiti postotak potkožnog masnog tkiva, podići razinu aerobne izdržljivosti, gibljivosti i snage cijelog tijela. Kroz sve to će vas uz kineziologe pomno voditi aerobik instruktorice Sonja Rožić i Marijana Švajda. 

Treninzi se provode u maloj dvorani za tjelesnu i zdravstvenu kulturu OŠ Julija Kempfa u Požegi. HIIT - ponedjeljak i četvrtak od 19-20 sati AEROBIK - utorak i petak od 19-20 sati.

Za UPISE i sve dodatne informacije oko svih programa slobodno se možete obratiti kod predsjednika USR Tvornice sporta, profesora Daria Piskera na broj 098 517 805 (Viber, WhatsApp) ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Pročitano 1358 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 05 Rujan 2023 11:53