Subota, 07 Listopad 2023 18:19

Izlet članova HPD Gojzerica na Požešku goru s društvom Naša djeca

POŽEGA - Na poziv Društva Naša djeca grada Požege za sudjelovanje u dječjem tjednu, Hrvatsko planinarsko društvo Gojzerica Požega se rado odazvalo, a kako se najbolje uključiti nego organizirati izlet na ovakav divan i sunčan dan kakav je bio danas u subotu, 07. listopada. 

Okupili su se na Trgu sv. Terezije Avilske, brzinski odradili slikanje i uputili se put Požeške gore. Tijekom izleta bilo je puno smijeha, pozitivne energije, divljenja ljepoti Požeške gore i pogledu na naš divan grad! Fotke i selfiji su padali na gotovo svakom koraku, a kako i ne bi kada je sve puno divljenja.

Kod Grginog dola otisnuli su se na Požešku goru, prošli su pored crkve sv. Vida i odradili tamo pauzu za sendvič, koju čokoladicu i sokić te nastavili svoj put prema polju lavande koje je svojim mirisom oduševilo. Kratku pauzu su odradili i u polju lavande uživajući u ugodnim mirisima koje je lavanda pružila, a potom su se zaputili na početnu točku i tamo se rastali.

- "HPD Gojzerica se zahvaljuje svima koji su se odazvali ovom divnom izletu, pogotovo hvala vodičima Martini, Aniti i Ani, Domagoju, Zrinki i Andrei. Tu je bila i pratnja iz HGSS stanice Požega, Željko i Marijana, dvojac koji je hendlao sve kao pravi profesionalci, što i jesu! HPD Gojzerica nastavlja dalje sa svojim aktivnostima, popratite nas putem Facebook stranice ili weba https://hpdgojzerica.hr/ jer smo za jesen i zimu pripremili pregršt aktivnosti za velike i male, za malo jače hodače i rekreativce."  - poručila je Ana Kesić, voditeljica Društvene sekcije HPD Gojzerica Požega. 

Pročitano 366 puta Poslijednja izmjena dana Subota, 07 Listopad 2023 18:43