Četvrtak, 23 Studeni 2023 10:16

U Požegi održan stolnoteniski turnir regije - Tom Pirc i Niko Škoko Zdelar osvojili prva mjesta

POŽEGA - U nedjelju, 19. studenog 2023. u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc je održan Regijski stolnoteniski turnir za najmlađe uzraste u odličnoj organizaciji STK Požega koji je ugostio igrače iz regije Slavonija zapad  koji su se odazvali u velikom broju te je popunjenost gledališta I stolova bila na zavidnom nivou.

Najmlađi požeški predstavnici nastupili su u nekoliko kategorija a najveći uspjeh i zlato osvojili su Tom Pirc koji je svojom kvalitetom bez izgubljenog seta dokazao kvalitetu rada u klubu a također i naš najmlađi predstavnik Niko Škoko Zdelar koji je također osvojio zlatnu medalju i uvjerljivo prvo mjesto. Oba igrača su učenici požeške Osnovne škole Dobriša Cesarić koja svakoga dana pomaže u organizacijskom dijelu treninga svojih mladih sportaša.

Nadalje moramo spomenuti da je prvi turnir veliko iskustvo za male početnike a boje kluba obranili su na najljepši mogući način, osvajanjem medalja u svojim kategorijama.

Kategorija:

- Klinci: 1.mjesto Niko Škoko Zdelar, 2.mjesto Vito Horvat, 3.mjesto Matija Veić

- Klinceze: 2. mjesto Martina Veić, 3.mjesto Mihaela Ivčetić, 4.mjesto Brigita Mandić

- Najmlađi kadeti: 1.mjesto Tom Pirc, 3.mjesto Ivano Špehar

 - Čestitamo trenerima Zlatku Pirc, Nikolini Raguž i Bruni Petek na pomoći i uspjesima igrača. Također veliko hvala mladim sucima i roditeljima na angažmanu te navijačima na podršci - poručili su iz STK Požega. 

Pročitano 224 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 23 Studeni 2023 13:25