Ponedjeljak, 04 Prosinac 2023 08:27

Svečano otvoreno Gradsko klizalište na bivšem Atletskom stadionu

POŽEGA - Uz adventsku ponudu u Parku pod gradom, otvoreno je i Gradsko klizalište smješteno na bivšem Atletskom stadionu. Klizalištem upravlja Požeški športski savez te će biti organizirana i Škola klizanja koju će i ove godine voditi profesorica Ilijana Lončar.

Predviđeno je da klizalište radi do 7. siječnja 2024. godine, a cijena ulaznice iznosi 1,00 EUR. Klizalište su i ove godine otvorile Požeške mažoretkinje, a svojim pjevanjem nas je oduševila mlada glazbenica Mia Raguž. U nastavku otvorenja nastupile su skupine Umjetničke organizacije Plesna radionica Ilijane Lončar, a potom je atmosferu zagrijao Big Band Požega uz Brunu Oberan Bošković i Gorana Boškovića.

Advent u Požegi otvorio je gradonačelnik Grada Požege dr.sc. Željko Glavić, a u prigodnim pozdravima pridružio mu se zamjenik županice Ferdinand Troha, uz prisutnost zamjenika gradonačelnika Borislava Miličevića te direktoricu Turističke zajednice Grada Požege Mirnu Šimunović Svoboda.

- “Sve srdačno pozdravljam, prenosim pozdrave naše županice Antonije Jozić i prije svega, želim vam lijepe trenutke ovdje pod Starim gradom, ovdje na ovom klizalištu, na nekadašnjem atletskom stadionu. Vjerujem da će nas to ozračje u ovo najčarobnije vrijeme, vrijeme Božića uvesti kako nalaže i naša tradicija.” – rekao je zamjenik županice Ferdinand Troha.

- “Čast mi je pozdraviti vas, drage Požežanke i Požežani, posebno najmlađi, dragi gosti večerašnjeg otvorenja Adventa kojim idemo ususret Božiću i novoj godini. Zahvaljujem Turističkoj zajednici Grada Požege i svima koji su sudjelovali i koji će sudjelovati u ovom programu. Zahvaljujem i svima vama koji ste večeras došli popratiti ovo otvorenje i pozivam vas da ovih mjesec dana budete aktivni sudionici ovog Adventa, da najmlađi nauče klizati, da se veselimo uz koncerte i zabavne sadržaje i da tako u zajedništvu i radosti dođemo do samog kraja godine.” – rekao je gradonačelnik Željko Glavić.

(rva.hr) 

Pročitano 205 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 04 Prosinac 2023 12:24