Ponedjeljak, 11 Prosinac 2023 14:33

U Sportskoj dvorani Tomislav Pirc održan tradicionalni plesni spektakl Požeških mažoretkinja i Twirling kluba Požega

POŽEGA - “Putovanje Europom” naziv je plesno-scenskog spektakla kojega su i ove godine uoči nadolazećih blagdana pripremile požeške plesačice i plesači pod mentorstvom Marine Mihelčić. Tako su skupa Djeda Božićnjaka dočekali svi uzrasti plesača, od onih najmanjih do najstarijih dobnih skupina i mnogobrojnih posjetitelja koji su došli uživati u bogatstvu plesnog pokreta.

U ovogodišnjoj priredbi, koja je ujedno bila i proslava 30. godišnjice osnutka Požeških mažoretkinja i 25 godina Twirling kluba Požega, sudjelovali su Plesni studio Marine Mihelčić, Plesni klub Dolce iz Pakraca, Dječji vrtić Šareni svijet, osnovne škole Antuna Kanižlića, Julija Kempfa i „Dobriša Cesarić“, Plesni klub Voćin, Plesni klub Kutjevo i Kutjevačke mažoretkinje, Pleterničke mažoretkinje, Scenski studio ARTina, UO Plesna radionica Ilijane Lončar, Plesni klub Kaptol te Plesni klub Jakšić

Brojne sudionike i gledatelje pozdravila je županica Požeško – slavonske županije Antonija Jozić, a u ime Grada Požege gradonačelnik dr.sc. Željko Glavić koji je čestitao mladim plesačima na trudu i uspjesima.

- Drago mi je što vam u ovoj dvorani prepunoj mladosti mogu čestitati ove dvije visoke obljetnice. Naravno da iza ovako sjajnih rezultata mora netko stajati, u ovom slučaju grad Požega ima sreću da se tog posla prihvatila gospođa Marina Mihelčić te joj ovom prilikom, u ime svih Požežana, čestitam što je toliko dugo izdržala radeći ovaj naporan posao, brinući za djecu i ostvarujući sjajne rezultate koji su na ponos svih nas. – poručio je gradonačelnik Glavić.

 

(pozega.hr) 

Pročitano 234 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 13 Prosinac 2023 09:41