Ponedjeljak, 22 Siječanj 2024 07:23

Radna akcija članova HPD Sokolovac na Planinarskom domu "Lapjak" u Velikoj

VELIKA - Vrijedni članovi Hrvatskog planinarskog društva "Sokolovac" Požega proteklu nedjelju su iskoristili za radnu akciju na svom Planinarskom domu "Lapjak" u Velikoj. Vesela planinarska družina u ranim jutarnjim satima krenula je iz Požege put odredišta.

Željni rada i nakon prve ispijanje jutarnje kave krenulo se na uređenje doma. Očišćena je i uređena "Kamena sala" koja služi za goste te su postavljeni novo nabavljeni madraci. Velika i mala sala su uređene i pripremljene za nadolazeću skupštinu dok je temeljito opran i usisan doljnji dio Doma.

Uz nekoliko pauza tijekom rada vrijeme je brzo prolazilo uz pokoju šalu ili neku zanimljivu planinarsku anegdotu. Peći u Domu su očišćene dok su drva iz podruma donesena. Nakon dobro odrađenog posla slijedio je zajednički ručak i okrjepa. Dobro raspoloženi i veseli planinari ostali su do kasnih poslijepodnevnih sati.

Sljedeće veliko druženje članova Društva održat će se 27. 01 (subota) u 18,00 sati u PD "Lapjak" kada je predviđeno održavanje redovne godišnje Skupštine. Požeški planinari pozivaju sve željne druženja i zabave da im se pridruže.

Pročitano 146 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 22 Siječanj 2024 09:28