Ponedjeljak, 05 Veljača 2024 12:53

Mladi članovi Stolnoteniskog kluba Požega najbolji na Regijskom turniru - Slavonija Zapad koji je održan u Požegi

POŽEGA - Proteklog vikenda u Požegi je održan Regijski turnir - Slavonija Zapad na kojemu su se okupili najbolji igrači iz Virovitice, Bjelovara, Lipika, Slavonskog Broda i Požege. Mladi igrači nastupali su u kategorijama klinci, klinceze i najmlađi kadeti. Stolnoteniski klub Požega se predstavio s najboljim natjecateljicama i natjecateljima, te dokazao kvalitetu u vrlo zahtjevnom i teškom sportu.

U kategoriji Klinci, Niko Škoko Zdelar osvojio je zlatnu medalju bez izgubljenog seta, drugi je bio njegov klupski kolega Matija Veić, a treći Rafael Bartek iz Slavonskog Broda. Prvo mjesto u kategoriji Klinceze zauzela je Mia Šarčević, drugo mjesto Brigita Mandić, i treće Martina Veić i Elena Andrlić. Sve su članice STK Požega.

U kategoriji Najmlađi kadeti teškim i zahtjevnim mečevima zlato je osvojio Ivano Špehar, srebro Tom Pirc (oba igrača STK Požega), dok su treće mjesto podijelili Teo Štiks iz Virovitice i Marin De Martini iz Lipika.

- „Čestitke našim mladim sportašima, sa željom da ustraju u naporima i odricanjima koje ovaj sport itekako zahtijeva. Također hvala svim roditeljima i trenerima na pomoći.“, poručili su iz STK Požega.

Pročitano 175 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 06 Veljača 2024 08:29