Utorak, 06 Veljača 2024 13:18

U Požegi odigrana tri kola 2. Hrvatske stolnoteniske lige - Slavonija Zapad u kojima je druga ekipa STK Požega ostvarila tri uvjerljive pobjede

POŽEGA - U Sportskoj dvorani Tomislav Pirc, u nedjelju, 04. 02. 2024. odigrana su tri kola 2. Hrvatske stolnoteniske lige - Slavonija Zapad u organizaciji Stolnoteniskog kluba Požega. Radi se o 12., 13. i 14. kolu, a nastupili su klubovi iz Slavonskog Broda, Siska, Novske, Kaniže, Virovitice, Nove Gradiške, Godinjaka, Bjelovara, Brestovca i Požege.

Druga seniorska ekipa STK Požega u sastavu : Hrvoje Dujmović, Bruno Petek, Luka Kotorac i Ivan Smiljanić odigrala je tri susreta u kojima su ostvarili tri uvjerljive pobjede. Protiv Virovitice su požeški stolnotenisači pobijedili rezultatom 4:0 dok su u istim rezultatom 4:1 svladali ekipe Graničara (Slavonski Brod) i Brestovca  u derbijima 13. i 14. kola. 

Nakon 14 odigranih kola STK Požega II je na trećem mjestu sa 26 bodova koliko ima i Brestovac na drugom mjestu. U vodstvu je Graničar sa 27 bodova. 

Požeški stolnoteniski klub je dominantan u regiji što se tiče mlađih kategorija, a i jedini je klub iz ovoga dijela Hrvatske koji igra u najvišem državnom rangu odnosno Hrvatskoj superligi s muškom i ženskom ekipom.

 

Pročitano 389 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 09 Veljača 2024 11:29