Ponedjeljak, 12 Veljača 2024 09:29

Odličan rezultat mlade Hane Hormot (Streljački klub Požega) na prvenstvu Hrvatske za mlađe seniorke u Osijeku

OSIJEK - Proteklog vikenda u Osijeku je održano prvenstvo Hrvatske za seniorke i seniore u streljaštvu. Po prvi put se na prvenstvu natjecalo se u mješovitim parovima i mlađim seniorima. U subotu, 10. veljače, je bilo natjecanje u mješovitim parovima - pištolj gdje su za Streljački klub "Požega" nastupili Hana Hormot i Ivan Pavao Laštovica.

Hana je svoj dio meča odradila vrhunski dok je indisponirani Ivan pogodio svoj najgori rezultat tako da su završili na 15. mjestu.

Hanu je još istog dana čekalo i pojedinačno natjecanje u mlađim seniorkama koje se gađalo poslijepodne. Nakon odmora i smirivanja nervoze zbog lošeg rezultata počelo je i natjecanje pojedimačno za mlađe seniorke gdje je Hana odradila odličan meč i postavila svoj novi rekord od 523 kruga. Tako je u konkurenciji 48 mlađih seniorki zauzela odlično 12. mjesto. 

U nedjelju, 11. veljače su se matjecale seniorke, a u konkurenciji njih čak 56, Hana je zauzela 24. mjesto sa malo slabijim rezultatim od 509 krugova.

 - "Ako se uzme u obzir da je Hana mlađa kadetkinja ovo je veliki uspjeh  kako za nju tako i za naš klub. Muška ekipa je na kraju završila na 17 mjestu od 32 ekipe. Sad nam počinju pripreme za kadetsko prvenstvo koje se održava polovicom travnja u Dubravi." - poručio je trener Petar Bosanac. 

Pročitano 176 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 12 Veljača 2024 19:15