Utorak, 12 Ožujak 2024 08:58

Požeško slavonska županija po prvi put organizira izbor najboljih sportaša

POŽEGA - U zimskom periodu vrlo često pišemo o dodjelama nagrada najuspješnijim sportašima raznih gradova i županija, a prilično je dugi niz godina bola u oči činjenica da Požeško slavonska županije nema ovakvu svečanost na kojoj bi se nagradili oni najbolji. Po prvi puta od osnutka županije, došao je kraj, vrijeme je za početak tradicije koja mora biti obveza svima koji će u budućnosti voditi računa u sportu u županiji.

Puno je ljudi koji su svojim radom zaslužili dobiti priznanje, još je više mladih talentiranih sportaša kojima je potreban poticaj za rad i još više odricanja u sportu. Na stranicama Požeško slavonske županije objavljen je poziv za prijavu kandidata koji prenosimo u cijelosti:

Sportska zajednica Požeško-slavonske županije raspisuje Natječaj za izbor najboljih sportaša, sportašica i sportskih udruga Požeško-slavonske županije u 2023. godini. Kandidate za izbor najboljih sportaša, sportašica i sportskih udruga mogu prijaviti sportske udruge sa sjedištem na području Požeško-slavonske županije, a na izbor za najboljeg sportaša i sportašicu mogu se prijaviti samo kandidati koji su državljani Republike Hrvatske te koji su tijekom 2023. godine nastupali za sportske udruge sa sjedištem na području Požeško-slavonske županije. Kandidati se, na temelju najboljih natjecateljskih postignuća ostvarenih u 2023. godini, mogu natjecati u izboru za najboljeg pojedinca u kategorijama seniorki, seniora, juniorki, juniora, kadetkinja, kadeta, perspektivnih sportašica i perspektivnih sportaša te najboljih pojedinaca u sportu osoba s invaliditetom. U kategoriji sportskih udruga, nagrade će se dodjeljivati u muškoj i ženskoj kategoriji te za najbolje sportske udruge osoba s invaliditetom. Prijave na natječaj otvorene su do 26. ožujka 2024. godine.

 

https://www.pszupanija.hr/natjecaji/otvoreni-natjecaji/1711-natjecaj-za-izbor-najboljih-sportasa-sportasica-i-sportskih-udruga-pozesko-slavonske-zupanije-u-2023-godini

 

sportalo.hr

Pročitano 319 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 13 Ožujak 2024 23:12