Ponedjeljak, 25 Ožujak 2024 08:39

Članovi HPD "Sokolovac" Požega osvojili srebrnu medalju na 9. Festivalu kulenove seke u Velikoj

VELIKA - Kao i prethodne godine članovi Hrvatskog planinarskog društva "Sokolovac" Požega sudjelovali su na "Festivalu kulenove seke" kojeg zajedničkim snagama organiziraju Požeški čuvari baštine, Kronika Požeško-slavonska i KUD "Ivan Goran Kovačić" iz Velike.

Na navedenu manifestaciju su se odazvali brojni ljubitelji ove gastro delicije iz pet država regije te svih pet slavonskih županija. Između brojnih uzoraka njih 98 bio je uzorak članova HPD "Sokolovac" Požega koji je na kraju osvoji srebrnu medalju.

Na opće oduševljenje i radost svih prisutnih planinara koji su i ove godine željni dobre zabave te zalogaja i kapljice pohodili ovaj događaj. Za zabavni dio programa je bio zadužen Tamburaški ansambla Safir, koji je poznatim slavonskim skladbama držao posjetitelje na nogama. Tijekom cijele večeri planinari su sudjelovali u plesu i animaciji.

Dodijeljene su brončane, srebrne i zlatne plakete, pet velikih zlata, vice šampion i naravno šampion Festivala kulenove seke. Ujedno se ocjenjivao najljepše uređen stol, dok su brojni sudionici ukrašavali svoje stolove u slavonskom ruhu. Kao i prijašnjih godina birala se ljepotica Festivala kulenove seke. Zabava i druženje su trajali do kasnih večernjih sati.

Pročitano 136 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 25 Ožujak 2024 08:44