Ponedjeljak, 25 Ožujak 2024 11:55

Klub praktičnog streljaštva "Vallis Aurea" Požega na IPSC Proljetnom turniru u Osijeku

OSIJEK - Tradicionalnim Proljetnim turnirom "Pampasovci" su otvorili hrvatsku IPSC sezonu 2024. Tijekom dva dana natjecanja nastupio je čak 61 strijelac iz Hrvatske i okolnih zemalja, a upravo ovim natjecanjem proširena je i natjecateljska i sudačka IPSC obitelj.

Naime, u okviru Proljetnog turnira održan je i sudački seminar kojem je nazočilo 35 sudionika, od kojih su neki ušli u sudačke vode, a drugi su obnovili znanja. Luka Obradović i Robert Međugorac su prvi suci praktičnog streljaštva (IPSC) iz požeškog kluba Vallis Aurea.

U sklopu natjecanja održan je i Sigurnosni ispit koji je uspješno položio i član požeškog kluba Tomislav Raguž. Tako se od sada Tomislav može natjecati na svim razinama IPSC sporta.

 - "Drago nam je da se naš tim stalno širi sjajnim sportašima i ljudima. Svi naši članovi su odradili i Proljetni turnir, a treba istaknuti jako dobro 10 mjesto u najbrojnijoj diviziji produkcija Luke Obradovića i dvije medalje Roberta Međugorca kao i srebro u diviziji Produkciji optik seniori i broncu u Produkciji optik ukupno" . - poručili su iz Kluba praktičnog streljaštva "Vallis Aurea" Požega.  

Pročitano 130 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 25 Ožujak 2024 12:01