Ponedjeljak, 08 Travanj 2024 08:43

Odlični rezultati mladih članova Streljačkog kluba Požega na Otvorenom prvenstvu Dubrave u gađanju standard zračnim oružjem

ZAGREB - Proteklog vikenda u organizaciji Streljačkog kluba "Dubrava 1094" iz Dubrave organizirano je otvoreno prvenstvo za kadetkinje i kadete u gađanju standard zračnim oružjem. To je ujedno bila i mogućnost za ostvarivanje norme za nastup na prvenstvu Hrvatske koje se održava slijedeći vikend takođe u Dubravi.

Nastupili su klubovi iz Zagreba, Požege, Siska, Kutine, Križevaca i Karlovca. Streljački klub "Požega" nastupio je sa tri kaderkinje i dva kadeta, a svi oni su bili uspješni ostvarivši normu za nastup na prvenstvu Hrvatske.

Po završetku osnovnog meča organizirano je finalno gađanje gdje ulazi prvih osam natjesatelja po kategoriji. Sve tri kadetkinje su se plasirale u finale, i jedan kadet. Nakon finala Nera Grdiša bila je osma, Lucija Bogdanović peta, a Hana Hormot druga s time da joj je prvo mjesto izmaklo za 0,3 kruga.

Kod kadeta Noa Hormot je nakon finalnog gađanja zauzeo sedmo mjesto. Jedini koji nije bio u finalu je Bruno Farkaš kojemu je nedostajalo tri kruga do osmog mjesta. Naredne nedjelje mladdi požeški strijelci će nastupiti na Prvenstvu Hrvatske, a to će im biti  i zadnje natjecanje ove sezone.tanr

Pročitano 360 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 08 Travanj 2024 09:49