Petak, 26 Travanj 2024 08:49

U nedjelju, 28. travnja 2024. na Villarama se od 13,30 sati vozi utrka Otvorenog prvenstva Hrvatske u motocrossu

POŽEGA - Utrka Otvorenog prvenstva Hrvatske u motocrossu u organizaciji Moto kluba Požega Promet i pod pokroviteljstvom Grada Požege održat će se u nedjelju, 28. travnja 2024. godine na stazi Villare u Donjim Emovcima. Otvorenje utrke zakazano je za 13:15 sati, a start utrke za 13:30 sati.

Po dospjelim prijavama, očekuje se velik broj vozača nakon dugo vremena, zasigurno njih oko 120, a što je doista odlična brojka koja jamči adrenalin i velika uzbuđenja za sve zaljubljenike u motocross. Staza je u završnoj fazi priprema i čeka se samo kiša, da uvjeti kao i uvijek budu najbolji od svih staza u Hrvatskoj.

Od domaćih vozača očekuje se nastup najtrofejnijeg motociklista Požege, Mateja Jaroša, koji u zadnje vrijeme zbog financijske nemogućnosti ne vozi motocross već se natječe u disciplini Cross country, gdje je pobijedio na otvorenju sezone prošli vikend i samim time najavio još jednu vrhunsku sezonu, ali zbog domaće publike, vozit će u nedjelju i zasigurno dati sve od sebe. Od ostalih vozača tu imamo juniore Daniela Nikića koji vozi klasu MX85, Petra Vučkovića u MX65, te Dominika Blaževića i Dejana Milinovića u B250.

Po svemu sudeći, u nedjelju se očekuje sunčano i ljetno vrijeme,tako da Moto klub Požega Promet poziva gledatelje u što većem broju da dođu bodriti i podržati domaće vozače.

Pročitano 411 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 26 Travanj 2024 09:33