Ponedjeljak, 26 Lipanj 2023 08:17

Dr. sc. Pero Kuterovac u Požegi održao predavanje "Pravilna prehrana mladih sportaša"

POŽEGA - U Sportskoj dvorani Tomislav Pirc jučer je održano zanimljivo predavanje s temom "Pravilna prehrana mladih sportaša". Požeškim trenerima, sportašima i roditeljima  predavač je bio dr. sc. Pero Kuterovac, poznati hrvatski kondicijski trener.

U 75 minuta Kuterovac je predočio brojne korisne informacije o kvalitetnoj prehrani kao i uspješnom razvoju mladih sportaša koje će sigurno dobro doći nazočnim mladim sportašima ali i njihovim roditeljima i trenerima.

Pero Kuterovac proglašen je najboljim kondicijskim trenerom u Republici Hrvatskoj postigavši velike uspjehe u kontinuitetu. Svoja znanja prenio je sportašima u ekipnim i pojedinačnim sportovima (vaterpolo, plivanje, rukomet, veslanje, boks i dr.) u kojima je sudjelovao u osvajanjima odličja na olimpijskim igrama te svjetskim i europskim natjecanjima.

Organizator ovog predavanja bilo je Sportsko društvo Lopta i trener Hrvoje Jurković, a održano je u sklopu Rukometnog kampa mlađih kategorija koji se od 22. do 28. lipnja održava u Velikoj. 

Pročitano 604 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 29 Lipanj 2023 09:43